NAŠA PRIČA

Preko 15 godina izrađujemo web stranice. Izradili smo stotinjak uspješnih projekata. Danas je web stranica nezaobilazna u svakoj marketinškoj strategiji.

USREDOTOČENI SMO NA IZRADU JAKIH, INTUITIVNIH I DINAMIČKIH WEB STRANICA.

Preko 15 godina izrađujemo web stranice. Izradili smo stotinjak uspješnih projekata. Danas je web stranica nezaobilazna u svakoj marketinškoj strategiji.

Odlučili smo se za WordPress sustav u izradi web stranica. WordPress se sastoji od raznih dodataka sa kojima se izgrađuje uspješna web stranica. Odabrali smo najbolje WordPress dodatke i tako našim klijentima možemo omogućiti brze i dinamičke web stranice.

U sklopu projekta izrade web stranice izrađujemo i marketinške kampanje na društvenim mrežama i oglašivačkim kanalima poput Google adsa.

POPUSTI ZA SVE NAŠE USLUGE I PROIZVODE

Na našim wordpress web stranicama možete se prijaviti za newsletter i ostvariti  aktualne popuste:  
 firmushost.com 
(otvara se u novom prozoru)

Imamo preko 15 godina iskustva u radu na daljinu. U toj suradnji sa talentiranim i strastvenim suradnicima stekli smo veliko iskustvo. Na taj način uvijek možemo našim klijentima ponuditi najviše.

Pogledajte bogat opus radova naših suradnika:

Na našim WordPress web stranicama pripremili smo zgodnu prezentaciju radova:

Stojimo Vam na usluzi!

WEB DIZAJN, GRAFIČKI DIZAJN i DIGITALNI  MARKETING

Kontaktirajte nas i zatražite procjenu za Vaš savršeni projekt:

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.